Verf

Op zoek naar alle soorten verf regio Lummen? Dan moet u beslist De Binnentuin eens binnenstappen. Hier vindt u een breed gamma van alle soorten verf!

Binnen-en buitenafwerking

In De Binnentuin te Lummen vindt u zowel voor muren, hout en andere materialen alle soorten verven, kalkverf , krijtverf , vloerverf , lakverf.


Raad en advies

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleur verf om de gewenste sfeer te creëren in elk interieur. Bovendien geven wij u kleuradvies en raad bij eventuele technische verfproblemen.


Speciale effecten

Met kalkverf, trouwens de oudste verf die er bestaat, kunnen er, afhankelijk van het gewenst resultaat, speciale effecten verkregen worden. Kalkverf is een natuurlijk en milieuvriendelijk product dat ademt. Het is poederig en zacht, daarom heel geschikt om een warme sfeer te creëren.


Onze merken

Wij volgen het gamma van Histor One en Sigma omdat wij dit een zeer kwaliteitsvol product vinden, zowel voor het lakken als voor het verven van muren geven deze producten een schitterend resultaat. Graag meer info? Neem gerust contact met ons op.

Back to Top